Audio productie

Jouw online media expert!

Audio productie

WIWO Media kan voor u de volgende audioproducties realiseren:

  • Zang opnames en bewerking
  • CD Productie
  • CD Opname van uw concert
  • Remixen, bestaande opname op CD plaatsen

WIWO Media richt zich hoofdzakelijk tot de markt van amateur en semi-professionele zangers, koren, ensembles en solisten als het gaat om cd opnames en audioproducties.

Door gebruik te maken van hoogwaardige apparatuur wat resulteert in een realistische en transparant klankbeeld, een beter stereobeeld, briljant in het hoog, strak in het laag, een natuurlijker verloop van dynamiek en meer diepte en detail in het totaal van de klank is zij instaat om prachtige cd opnames te maken.

WIWO heeft geen eigen opnamestudio en werkt op locatie met een mobiele opnamestudio. Deze locatie kan een kerk, concertzaal of zelfs uw eigen repetitieruimte zijn.

Door de jaren ervaring van onze audiospecialisten is WIWO Media instaat om goede en muzikaal waardige audioregistraties te maken.
Uw audioproductie, concertregistratie, CD opname of CD productie is bij ons in goede handen.

WIWO Studio

Altijd al uw eigen muziek online willen hebben op alle platformen en er geld mee kunnen verdienen? WIWO Media kan dit voor je waarmaken!De geluidsstudio van WIWO Media, genaamd WIWO Studio, heeft de tools en het netwerk om al uw gemaakte producties op alle gewenste platformen te publiceren.
Dit zorgt ervoor dat u en uw audioproductie/muziek goed vindbaar is en u een fanbase kunt gaan opbouwen.

Een studiosessie heb je al voor 25 euro.
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.