Web en App Ontwikkeling

Jouw online media expert!

WIWO Media realiseert uw website en applicaties volgens uw wensen. Samen kiezen we een basis ontwerp/indeling uit, deze zet WIWO Media vervolgens helemaal om in uw gewenste huisstijl. Zo krijgt u een website of applicatie op maat. Websites kunnen tevens ook bij WIWO Media gehost worden, zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Web ontwikkeling

WIWO Media helpt u graag met het behalen van online traffic en daarom vinden wij het belankerijk u te helpen bij het doelbewust gebruiken van uw online marketing. WIWO Media staat zowel klaar voor de kleine (startende) ondernemers, als voor de grotere partijen die snel en simpel een professionele website wensen te hebben. Dit alles voor een zeer scherpe prijs. WIWO Media realiseert ook grote maatwerk websites en webshops.

Benieuwd naar de kosten?
Je hebt al een website voor €25 per maand.

De eerste stap is samen brainstormen

Een maatwerk traject begint altijd eerst met een goed gesprek! Samen nemen we uw wensen door en brainstormen hierover. Natuurlijk zullen we de juiste vragen stellen en daarbij ook op een gezonde manier kritisch zijn. Op basis van dit gesprek maken wij een maatwerk offerte met een fixed prijs. Ofwel: duidelijkheid vooraf! In deze offerte staat ook een planning voor de realisatie van uw project.

Een doelbewuste aanpak!

Voor elk online project hebben wij altijd hetzelfde uitgangspunt: Een doelbewuste aanpak! Uw online strategie moet meer leads, klanten en verkoop realiseren. We zorgen voor een website of applicatie welke gericht is op conversie en vindbaarheid.