Opleveringen

Jouw online media expert!

Website oplevering

Wilt u snel en gemakkelijk een website laten maken? Dat is mogelijk bij WIWO Media!
Wij streven ernaar om binnen 14 dagen een website voor u gereed te hebben. In die 14 dagen krijgt u 2 revisie’s, fysiek of per mail. Tijdens onze eerste kennismaking vragen wij uitgebreid wat wij van u moeten weten, zodat wij snel en effectief te werk kunnen gaan. Denk hierbij aan: wat voor huisstijl, kleuren, content en eventuele foto’s moeten gemaakt en/of gebruikt worden. Na onze eerste kennismaking startten wij direct met het maken van de eerste website.

Website levering

Wij streven ernaar om binnen 7 dagen een versie aan u te tonen voor eventuele feedback.
Binnen de navolgende 7 dagen werken wij naar het eindproduct toe, in u geval uw informatieve website of webwinkel. Mochten wij het binnen de 14 dagen niet halen, dan melden wij dat van tevoren. Zodat u tijdig geïnformeerd bent. Mocht u een eigen deadline hebben, dan kunnen wij ten alle tijden op uw gewenste tempo tewerk gaan.

De oplevering van de website gebeurd op een WIWO Hosting server of als u zelf een hosting heeft op die van u. Bij de oplevering krijgt u 1 maand gratis WIWO Support. Wij staan dan 24/7 garant voor spoedgevallen, hackings of attacks en tijdens kantoortijden bugfixes.

 

Videoproductie Oplevering

Wilt u een video maken, maar heeft u zelf de middelen niet? Wij doen het maar al te graag!
Als allereerst willen wij natuurlijk uw ideeën en visie beleven met een eerste kennismaking. Mocht een fysieke afspraak niet lukken, dan zijn wij altijd telefonisch, via Skype of per email te benaderen om de ideeën uit te wisselen.

Scenario

Na onze eerste kennisaken zullen wij direct beginnen met het schriftelijk uitwerken van uw genoemde ideeën. Dit zetten wij om in één of meerdere scenario’s, zodat alle betrokkenen op papier zien wat er te wachten staat en wat het concept inhoud. Zodra wij de scenario(‘s) af hebben, zullen wij dit per email of fysiek aanleveren. Graag ontvangen wij dan eventueel feedback, want het kan natuurlijk zo zijn dat u net een ander beeld bij iets hebt. Mocht dit het geval zijn dan kunt u dit aan ons doorgeven en dan zal onze AV Specialist u adviseren en uw idee eventueel uitwerken.

Script

Op basis van de geschreven scenario(‘s) zullen wij het script schrijven. Dit wordt gedaan met het oogpunt op kwaliteit en haalbaarheid. Alles moet namelijk binnen uw budget passen. Zodra het script is geschreven zullen wij contact met u opnemen. Dit omdat wij graag van u vernemen of u eventuele dialogen anders wilt hebben, of een locatiewijziging wilt doorvoeren.

Scouting

Na de goedkeuring van het scenario en het script zullen wij beginnen met het scouten van acteurs. Dit kunnen zowel stem- als filmacteurs zijn. Wij proberen tevens alle toplocaties die binnen uw budget passen te regelen, zodat uw video tot op de kleinste details van A-klasse is.

Opnames

Wij zullen alle tijden en locaties in een callsheet naar u toesturen, alvorens de productie-dag plaats vindt. Als u geen bezwaar hebt tegen de opgestelde callsheet, dan communiceren wij het direct door naar alle betrokkenen, zodat wij snel kunnen staten met de opnames.

Montage

Na de productie worden de beelden in een eerste montage geplaatst. U bent van harte welkom om dit in te zien en even, als u die wilt zien is dat geen probleem. De montage zal worden afgerond door een WIWO AV Specialist die de tweede montage zal opsturen voor een laatste revisiemoment. U kunt input geven en die zal onze WIWO AV Specialist verwerken. Wij zullen na overleg het eindproduct naar u opsturen. Als u alsnog een wijziging wilt doorgeven na oplevering, houdt dan rekening met eventuele meerkosten.